Ons team

IMG_8729.jpg
Ons team, onder leiding van Sandra en Christel Jorissen, bestaat uit 11 gemotiveerde lesgeefsters met elk hun eigen ervaring en stijl. Zij staan wekelijks klaar om de dansers weer nieuwe choreografieën aan te leren. 
DSC_9630_edited.jpg

Sandra Jorissen

Sandra regelt het reilen en het zeilen van de dansschool. Voor meer informatie of vragen kan je haar altijd contacteren:
0485/64 16 45 of scjdance@gmail.com

DSC_9629_edited.jpg

Christel Jorissen

Christel ondersteunt haar zus bij de werking en is vooral het creatieve brein van de dansschool.

DSC_9633_edited.jpg

Melissa Vanaken

Melissa vervoegde in 2010 het team van SCJ Dance.Ondertussen geeft ze les aan verschillende groepen in de stijl streetdance. Ook zet ze haar vleugels onder de demogroepen 'Transition' en 'new generation', waarbij ze meedoet aan wedstrijden.

Isabelle Seyler

Isabelle danst al sinds de opstart bij SCJ Dance. Ze heeft hier veel ervaring opgedaan in verschillende stijlen en volgt nu nog steeds Jazz/modern. Ze deelt dan ook haar passie binnen de dansschool als Jazz-danslerares aan o.a. de demogroep 'In progress'. 

DSC_9640_edited.jpg

Anke Ceulemants

Anke danst al sinds het eerste leerjaar en heeft al veel verschillende stijlen geprobeerd. Haar grootste passie ligt bij de stijlen streetdance en modern. Zelf mag ze haar ervaringen bijbrengen binnen jazz/modern en coacht ze de demogroep 'Motion'.

Stefanie Seyler

Stefanie danst al 18 jaar in onze dansschool. Ze volgt al jaren de stijl streetdance en deed hier veel ervaring op. Als danslerares geeft ze les in de categorieën Streetdance en Urban.

Lina Punie

Lina voelt haar zowel in de stijl Streetdance als Jazz thuis. Ze danst al sinds 7-jarige leeftijd in onze dansschool en mag nu ook haar ervaringen als lesgeefster delen binnen het genre Jazz

DSC_9648_edited.jpg

Laurien Motmans

Deze gedreven Jazz danseres mag de allerkleinsten laten proeven van wat jazz/modern nu eigenlijk is. Zelf heeft Laurien ook haar eerste danspasjes gezet bij SCJ Dance en geeft nu graag haar kennis en passie door aan haar dansers.

Luna Bonneux

Onze kleinste lesgeefster van de hoop is Luna. Maar wist je al dat kleine meisjes groot en mooi kunnen dansen? Luna volgt de lessen Streetdance en urban. Zelf leert ze de dansers ervaring bij in de stijl Urban en Street.

Jana Morren

Jana danst al sinds 2006. Ze heeft de voorbije jaren ervaring opgedaan binnen de stijlen modern en jazz. Nu deelt ze haar kunnen in de stijl modern.

39933936_374813029721352_630641724799267

Fleur Clerix

Fleur kwam onze dansschool binnen als 5 jarig kleutertje met een passie voor hedendaagse dans en ballet. Na jaren les te volgen bij Sandra, breidde Fleur haar passie uit met de stijlen Jazz en Modern . Nu geeft ze binnen de dansschool les binnen de stijlen Jazz en Funky Dance.

DSC_9645_edited.jpg

Lien Morren

Lien vervoegde in 2010 samen met Melissa het team. Ze bracht de stijlen jazz en moderne dans in de dansschool. Na de dansers gedurende verscheidene jaren veel ervaring bij te brengen, koos ze ervoor om zelf terug lessen te gaan volgen en even afstand te nemen van het lesgeven. Na twee jaar kon ze ons niet langer missen en zal ze vanaf nu onze dansers technisch sterker maken in de lessen techniek.

Larissa Stijnen

Vanaf dit jaar zullen we dansles aanbieden vanaf de 1ste kleuterklas. Larissa is een kleuterjuf en zal dan ook met veel enthousiasme deze kleintjes begeleiden in het zetten van hun eerste danspasjes.