Ons team

Ons team bestaat uit 11 gemotiveerde lesgeefsters met elk hun
eigen ervaring en stijl. Zij staan wekelijks klaar om de dansers weer
nieuwe choreografieën aan te leren. 

Sandra Jorissen

Sandra regelt het reilen en het zeilen van de dansschool. Voor meer informatie of vragen kan je haar  altijd contacteren:

0485/64 16 45 of scjdance@gmail.com

 

Christel Jorissen

Christel ondersteunt haar zus bij de werking en is vooral het creatieve brein van de dansschool.

 

Anke Ceulemants

Melissa Vanacken

Anke danst al sinds het eerste leerjaar en heeft al veel verschillende stijlen geprobeerd. Haar grootste passie ligt bij de stijlen streetdance en modern. Zelf mag ze haar ervaringen bijbrengen binnen jazz/modern en coacht ze de demogroep 'Motion'.

 

Melissa vervoegde in 2010 het team van SCJ Dance.
Ondertussen geeft ze les aan verschillende groepen in de stijl streetdance. Ook zet ze haar vleugels onder de demogroepen 'Transition' en 'new generation', waarbij ze meedoet aan wedstrijden.

 

 

Isabelle Seyler

Isabelle danst al sinds de opstart bij Scj Dance. Ze heeft hier veel ervaring opgedaan in verschillende stijlen en volgt nu nog steeds Jazz/modern. Ze deelt dan ook haar passie binnen de dansschool als Jazz-danslerares aan o.a. de demogroep 'In progress'. 

Stefanie Seyler

Stefanie danst al 17 jaar in onze dansschool. Ze volgt de stijlen Streetdance en Jazz.
Als danslerares geeft ze de groepen les in de categorie Urban.

 

Lina Punie

Lina voelt haar zowel in de stijl Streetdance als Jazz thuis. Ze danst al sinds 7-jarige leeftijd in onze dansschool en mag nu ook haar ervaringen als lesgeefster delen binnen het genre Jazz. 

 

Luna Bonneux

Onze kleinste lesgeefster van de hoop is Luna. Maar wist je al dat kleine meisjes groot en mooi kunnen dansen? Luna volgt de lessen Streetdance en Jazz. Zelf leert ze de dansers ervaring bij in de stijl Urban en Street.

 

Laurien Motmans

Deze gedreven Jazz danseres mag de allerkleinsten laten proeven van wat jazz/modern nu eigenlijk is. Zelf heeft Laurien ook haar eerste danspasjes gezet bij SCJ Dance en geeft nu graag haar kennis en passie door aan haar dansers.

 

Fleur Clerix

Fleur kwam onze dansschool binnen als 5 jarig kleutertje met een passie voor hedendaagse dans en ballet. Na jaren les te volgen bij Sandra, breidde Fleur haar passie uit met de stijlen Jazz en Modern . Nu geeft ze binnen de dansschool les aan de groepen modern A en funky dance.

 

Jana Morren

Jana danst al sinds 2006. Ze heeft de voorbije jaren ervaring opgedaan binnen de stijlen modern en jazz. Nu deelt ze haar kunnen in de stijl modern.

 

jwfotografie

Kerkstraat 132, 3850 Nieuwerkerken |

0485641645 |